MICROBLADING

MICROBLADING

Microblaiding on ”ehostustekniikka”, joka mahdollistaa asikkaalle sellaiset kulmakarvat, joista on vain haaveillut. Sen tarkoituksena on helpottaa arkea ja antaa lisää itsevarmuutta, niinäkin hetkinä kun ei käytä meikkiä. Väri valitaan omien kulmakarvojen ja hiusten tummuuden mukaan jotta saadaan aikaan luonnolliset kulmakarvat. Ja jotta löydetään jokaiselle kulmien oikeanlainen muoto ja paksuus, käytetään apuna Branko Babicin suunnittelemia työvälineitä, sekä oppeja.

Microblading- toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit joita käytämme on maailman laajuisesti arvostetun ja tunnetun pigmentointi brändin Phibrowsin. Ne ovat 100% luonnollisia, eivätkä ole haitallisia iholle. Microblaiding tekniikalla tehdyt kulmat haalistuvat vähitellen noin vuodessa eli mikäli haluaa ylläpitää tulosta, täytyy kulmiin tehdä vahvistus noin 10-12kk ensimmäisestä laitosta.

MITÄ MINUN TULEE OTTA HUOMIOON ENNEN TOIMENPIDETTÄ?

ENNEN KÄSITTELYÄ EI SAA NAUTTIA:

 • alkoholia 48 tuntiin
 • verenohennuslääkeitä
 • kipulääkkeitä (parasetamolia lukuunottamatta)

KÄSITTELY EI SOVI:

 • raskaana oleville
 • imettäville
 • diabeetikoille
 • verenohennuslääkkeitä säännöllisesti syöville

KÄSITTELYN ESTEITÄ OVAT MYÖS:

 • verenvuototauti
 • ihosairaudet
 • ihottuma
 • haavat
 • kuukautiset (vaikuttavat herkyyteen ja veren vuotoon)
 • isotretinoiini esim. Ruoccutan kuurin loppumisesta on alle 9kk
 • syöpähoidoista on kulunut alle 12kk

ONKO TOIMENPIDE KIVULIAS?

Aluksi toimenpide saattaa tuntua inhottavalta, riippuen asiakkaan kivunsietokyvystä. Tunne on siis hyvin yksilöllistä. Toimenpiteen edetessä käytetään puudutusainetta, joka puuduttaa ihon tehokkaasti, eikä teko juurikaa enää tunnu. Puudutusainetta ei kutenkaan voida laittaa heti aloittaessa, koska se vaikuttaa ihon tihkuamiseen sekä mahdollinen lihasten rentoutuminen voi vaikuttaa symmetrisyyteen.

KAUAN TOIMENPIDE KESTÄÄ?

Toimenpide kestää noin 2 tuntia. Sisältäen suunnittelun, toimenpiteen sekä kotihoito-ohjeet.

Noin 4 viikon kuluttua kulmiin tehdään vahvistus, jolloin käydään läpi kohtia joista väri on mahdollisesti haalistunut. Ensimmäinen vahvistus sisältyy hintaan.

MITÄ ODOTTAA KÄSITTELYN JÄLKEEN?

Iho saattaa punoittaa hetken kulmien alueelta, mutta usein ei lähes ollenkaan. Käsittelyn jälkeen kulmakarvat näyttävät tummemmilta muutaman päivän ajan. Väri vaalenee seuraavien viikon kuluessa. Tässä ajassa kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan ihosta. Noin kuukaudessa pigmentit on täysin asettunut ja nähdään tarvitseeko joihinkin kohtiin laittaa väriä viellä uudestaan. Jälkikäsittely tehdään 4 viikon kuluttua.

KOTIHOITO?

Saat käsittelyn jälkeen kotiin mukaan voiteen, jota tulee laitaa tops-puikolla vähintään kolmesti päivässä viikon ajan, tarvittaessa useammin. Noin viikon ajan tulee sinun välttää esim. saunaa, hikiliikuntaa, aurinkoa ja uimista. Kulmien alueelle ei saa levitää meikkiä, eikä muita kosmetiikkatuotteita. Kulmat tulee putsata päivittäin varovasti keitetyllä vedellä ja vanulapuilla.

Ammattilainen tekee 50% työstä ja sinun vastuullesi jää kotihoidon myötä 50% työstä. Joten noudata ohjeita tarkasti, jotta lopputulos on hyvä.

Microblaiding huoltojen hinnat määräytyvät edellisestä laitosta kuluneen ajan, sekä värin haalistuneisuuden mukaan.

STUDIO LUXOS
Varaa aika

Aukioloajat:


ma 9-17
ti-pe 10-18
la 9-15

Muina aikoina aina sopimuksen mukaan!

Puhelin:


019 372320

Osoite:


Kauppakatu 4b, 08100 Lohja